t-shirt fra SGFW bukser fra H&M sko fra SWEDISH HASBEENS FOR H&M

Jeg har sorte jeans i mit liv igen! Så dejligt… Det er de lavtaljede fra H&M. Jeg har også bestilt de højtaljede, men de er først på lager i September, så derfor snuppede jeg disse til at bruge i mellemtiden, og det har jeg ikke fortrudt. De passer fint, og så er de med et lille fint opsmøg. Og tak iøvrigt for alle jeres råd og kommentarer angående mit besvær med at finde sorte jeans (:

Idag tog vi i Slotsparken og lå og dasede og snakkede. Det har vi fået gjort for lidt denne sommer, så vi måtte lige nå at benytte os af det dejlige vejr idag. Og må jeg så lige komme med en anbefaling: Dette er den bedste cider der overhovedet findes! Føtex havde den sidste år som en del af deres jubilæumsprodukter, men det er de så stoppet med nu. Men engang imellem dukker den op i Netto, og der er den i øjeblikket. Den er økologisk, der er 90% æblemost i og derudover hyldeblomstekstrakt. Så den er ikke pumpet med sukker som de fleste cidere er, som smager alt for sødt og kunstigt. Den er altså bare sååå lækker… (: