//angora-H&M TREND // jeans-H&M // sneakers-NEW BALANCE // ruskindsfrakke-GENBRUG // taske-ALEXANDER WANG // ring-YSL // halskæde-MARIA BLACK //

TAK for jeres hjælp med at beslutte om jeg skulle købe ruskindsfrakken – det er jeg så glad for at jeg gjorde!:) Den er dejlig at have på. Jeg synes det er et godt kontrast-match med sneakersne til i første omgang (og fordi jeg var mageligt anlagt i dag).

Er netop kommet tilbage fra Ordkraft, hvor jeg var så heldig at se Lone Hørslev på scenen. Hun har altid noget interessant at sige. Bla om hvorfor hendes bog “Sorg og camping” foregår i 1985. Det var det år hendes mor havde samme alder, som hun selv havde, 35 år, da hun skrev bogen. Sjov tanke. Nå. Se hende hvis I får mulighed for det. Enten når hun bliver interviewet, når hun læser op fra sine digte (hun har en fantastisk stemmeføring og rytme!) eller når hun synger sange i “Mouritz/Hørslev projektet”.

Nu står den på økopizza, rødvin og netflix!