DSC_0422DSC_0428DSC_0432DSC_0433DSC_0441DSC_0417DSC_0446//kjole-COS // sneakers-REEBOK//

Kære bloggen, så kunne jeg da endelig lige komme forbi og sige hej:) Min ferie startede igår på 1.klasse i toget til Sjælland. Min mor var så sød at give opgraderingen, og det kunne jeg da sandelig godt blive forfalden til! – når man skal sidde der 4,5 time… God plads, alt det kaffe og vand du kan drikke (+ en gratis øko-latte hos 7eleven både før og efter rejsen skulle det være), og så kommer de med Summerbird chokolade indimellem. Mmh…lidt luksusdyr er man vel. Men internettet på toget kunne jeg altså ikke få til at virke, havde ellers regnet med at jeg kunne sidde og arbejde og blogge derfra…

Nu er jeg så installeret i mine forældres sommerhus, og hvor er det bare dejligt og tiltrængt med ferie, afslapning og hygge. Jeg kan nok ikke lade være med at tjekke ind her på bloggen indimellem, men jeg tillader mig at tage den lidt med ro de næste par dage… Så ser vi bare, hvor meget det bliver til hen ad vejen:)

Billederne er fra en (iskold!) gåtur med mine forældre, hvor min mor agerede fotograf. Det er altid svært at pakke til mange dage, men jeg har som udgangspunkt taget med, hvad jeg har af varmt, behageligt og blødt tøj. Og denne strikkjole i merino uld fra COS havde jeg lidt glemt. Den er rar og simpel at have på. Fin kappe-agtig med bådudskæring. Og så et sjældent syn – mig uden en bunke af smykker.