DSC_0418DSC_0431 DSC_0434granola agtigtagtigt.dk2granola agtigtagtigt.dk1sort lyngbyvas agtigtagtigt.dkgrød agtigtagtigt.dkflyversjus agtigtagtigt.dkDSC_0488//angora-H&M TREND // nederdel-MONKI // støvler-ACNE ENDURO//

Jeg er i live! Og jeg er i København. Siden torsdag har vi boet i nogle venners lejlighed i Valby. Fredag tog jeg på udsalg i centrum, og fandt også lidt – bla nederdelen på billederne. Fik mig en øko vegetarisk hotdog, og var i Torvehallerne. Om aftenen spiste vi på Fortunen, kan virkelig anbefales! Et rigtig godt spiseri. Lørdag fik jeg morgenmad på Granola, der er indrettet i stemningsfuld gennemført 30er fattigmands stil – jeg elsker det!! Gik på Frederiksberg, hvor jeg så at man kan få lyngbyvasen i sort også. Aftensmaden blev indtaget i Nyhavn på Gorms. Og idag fik vi grød på Grød, gik hele Nørrebro igennem, var på Glyptoteket og sluttede af på cafe Dyrehaven med flyversjus (citronvand+snaps), som de ikke kendte, det er da ellers lige stedet for Jørgen Varnæs yndlingsdrink;), og gammeldags dansk mad. Imorgen samles vi med gode venner inden toget kører mod Aa tirsdag morgen. Simpelthen så dejligt med ferie og at have tid til at lege turist i hovedstaden.

Håber I har og har haft det lige så dejligt som mig:)

(Billederne er altså bare lige lidt småtterier, jeg kunne snige mig til at tage med min iPhone 3s dårlige kamera…)