Normalt er jeg den største fortaler for, at man køber ting i ordentlige materialer, men på den anden side har jeg også et begrænset budget, og synes det kan være en kunst at spotte “de gode” billige sager. Engang imellem rammer de billige modeller plet selvom materialet ikke er i orden. Således denne strik der er i 100% akryl, men som jeg alligevel er ret glad for, og gerne vil give en anbefaling med på vejen. Den har den helt rigtige chunky rib, som jeg synes er så lækker og egentlig altid er lidt på udkig efter. Så skærer den kortere foran end bagpå, på en måde der tilfører en grafisk lethed til den grove strik. Og er faktisk bare i det hele taget enormt dejlig at være iført, ærmerne giver den helt rigtige hygge strik fornemmelse… Den bliver fantastisk til min Surface to Air ruskind/læderleggins, draperede nederdele, og fløjlsbukser. Under en lædervest. Tilsat grove høje støvler eller smalle loafers/mokkasiner for kontrasten.

Den er faktisk også ret fin i både den hvide og den grå, men jeg må hellere nøjes med denne for ellers bliver det ligepludselig mange penge for billig strik;)

Den er fra Gina Tricot koster 149,- og fås online her.