DSC_0528 DSC_0543 DSC_0549 DSC_0550 DSC_0555Makeup fra Chanel er altså lidt i særklasse. Hver enkelt ting virker så gennemarbejdet, og gør en forskel i makeup pungen, i hvert fald i min. Men som jeg før har skrevet, er jeg lidt dårlig til at få pengene op af lommen, når det kommer til makeup og hudpleje (så vil jeg hellere have et stykke tøj;). Men når jeg får investeret i noget godt, bliver jeg som regel rigtig glad for det. Jeg er også lidt gammeldags og kan godt lide at holde mig til et mærke, så tingene spiller sammen. For at gøre det lidt mere økonomisk overkommeligt, har jeg tænkt, at jeg ville forsøge at få investeret i et produkt fra Chanel om måneden, så jeg kunne få opbygget en god base, jeg kunne supplere efterhånden som det løb tør. Det har jeg ikke helt fået gjort, men i går kom der så hele 3 nye ting med hjem.

Perfection Lumiére foundation. Jeg er ret glad for Tromborgs mineralpudder, men kan godt savne noget der dækker mere og føles mere fast, men stadig let. Denne her foundation virker som den helt rigtige, utrolig dækkende, mat, men stadig naturlig og let at se på. Man føler sig slet ikke makeuppet og den er rigtig dejlig på huden.

Jeg manglede en ny concealer og Correctur Perfection kan bruges både på pletter og under øjnene.

Fordi jeg købte for over 500kr (med 15% rabat), fik jeg denne Ombre Contraste Duo øjenskygge i sort og elfenben med gratis, det kan man altid bruge. Og Chanels øjenskygger er virkelig helt utrolige lækre, mættede, med en særlig dybde og glimmer uden at det bliver for glimmer agtigt i farverne.

Jeg fik en prøve med på deres nye mascara Le Volume som, obviously, skulle give ekstra volumen. Det gør den. Og udover det en fin længde, og er meget nem at lægge. Så den kunne jeg godt finde på at investere i.

Det var min lokale Matas i Friis der tilbød hele denne Chanel fest med gratis ansigtsbehandling, rabat og en gave oveni. Det er altså virkelig værd at holde øje i sin lokale Matas, de kan have nogle ret gode kampagner og tilbud. Synes også jeg så at den i Bispensgade havde 20% rabat på alt Chanel i denne uge.