DSC_0437Min svaghed for Chanel make-up er altså ikke uden grund. Denne nye pudder er nærmest magisk! Den fordeler sig lynhurtigt, jævnt og dækkende og føles så let og lækker på huden. Virker ikke udtørrende. Typisk Chanel følger der en fin lille børste med, som man næsten ikke nænner at bruge. Men gør det, for den er også så blød og på trods af størrelsen, kommer man fint hurtigt omkring med den. Jeg plejer at bruge flydende foundation og så lidt pudder ovenpå, især som opfriskning senere på dagen. Denne her er ligeså dækkende som en foundation (endda mere jævnt), men med letheden og det mere porcelæns-agtige skær fra pudder. Som I kan fornemme er jeg meget begejstret (og lidt overrasket over den store effekt) og kan altså kun anbefale at prøve den, hvis man leder efter en ny pudder. Farve nr30 var allerede udsolgt i min lokale Matas, så jeg ved ikke om man måske skal være hurtig ude.