DSC_0529 Chanel Les Beiges Retractable Kabuki Børste her, her eller her (aff.)

Min søde mor havde lækre “velkommen hjem” gaver til mig, da vi kom tilbage fra Berlin – Chanel makeup. Hun kender min (dyre) smag i makeup. En pudder af den slags jeg er blevet afhængig af, og en pudderbørste. Åh den børste har jeg længe ønsket mig! Den er både smuk og smart. Funktionalitet og æstetik forenet. Udover at der ikke fås en pænere pudderbørste, så kan den skrues ned, foldes sammen og låg på, så den er lige til at have med i tasken. Også når den står fremme hjemme på makeupbordet er det rart, at børstehårene er beskyttede og ikke står og bliver støvet. Og så er selve børsten også rigtig lækker med bløde hår, perfekt til at fordele løs pudder. Før havde jeg en kabuki børste fra Tromborg, som i samme omgang blev smidt ud. Der var hårene nemlig gået løs af håndtaget og den fældede, så man fik børstehår i ansigtet efter at have pudret sig. Ikke særlig fikst. Denne her satser jeg på kan holde nærmest hele livet.

Min mor sagde hun måtte bestille den hjem, så det skal man måske lige være opmærksom på.

DSC_0528 DSC_0530