Jeg mangler stadig at følge op på indholdet af den sorte pakkepost, men jeg tænker, at mange nok er med på, at det hele var fra H&M og at det var disse udsalgssager (pånær clutchen). Men derfor er det jo alligevel rart at få set tingene på og få en tilbagemelding, så I kan vide om det er værd at investere i.

Jeg bevægede mig rundt i disse bukser både søndag og mandag, men fik bare ikke taget billeder:( Så I får dem alligevel ikke at se rigtigt på endnu, men må nøjes med disse 1.generations bloggerbilleder he he… Ej, men jeg vil vise effekten med de to stykker stof – hør og en stribe af stretch på siderne. Det er en tætsiddende cigaretbuks med lidt posen forneden, der gør at den adskiller sig fra bare at være leggins, selvom de er præcis lige så behagelige. Og super skønne (også pga hørstoffet) at have på i det lunere vejr vi har haft.

De ser ret klassiske ud på billederne, men de kan altså trækkes i mange retninger. I mandags havde jeg dem på til et sort sommerboheme look med sandalstøvlerne, bladstruktur vintage jakken og fletningefrisure. De kan også bruges mere neddæmpet med en lille jakke eller strik til og loafers eller mokkasiner. Eller til en fest med høje pumps som på billedet.

Det er en evig udfordring for mig at finde bukser, så jeg er glad hver gang det lykkedes. Og disse er en udmærket tilføjelse, også til den pris. Der er stadig nogle størrelser tilbage her.