DSC_1213Der er sket lidt, siden sidst jeg lod en bemærkning falde om, at det ikke flød med billige nagelstager hernede, som jeg havde forventet/håbet på det ville. Heldet var nemlig alligevel med mig kort efter, endda to gange på én weekend. Først i Kreuzberg om lørdagen, hvor jeg i en tilfældig antik-butik, gemt bag ved noget andet på en reol, fandt sættet med 3 stager, en skål og en vase, som jeg fik til en samlet pris på 50€. Det er de mere organiske, end dem jeg ellers samler på, men jeg synes, de er flotte, når de er helt blanke og samlet med skålen og vasen. Mere 60er agtige.DSC_1224Dagen efter da jeg, som sædvanlig om søndagen, var på Boxi loppemarkedet, sagde min mand henkastet ”der er dem du samler på” ved en meget rodet bod. Blandt al skramlet stod 5 af de klassiske modeller. 5€ stk ville hun have for dem – jeg fik alle 5 for 20€. Også et kup! Billigere tror jeg ikke, jeg kan få dem… Skal bare lige hjem og have fat i pudsekluden ;)

DSC_1225Jeg nævner priserne, fordi det er jeg altid selv så nysgerrig på, når jeg læser om andres loppefund (men folk skriver det sjældent) og da jeg ikke har tænkt mig at skulle sælge det videre senere, afslører jeg ingen forretningshemmeligheder ;) Men måske lidt om metode og noget om markedet.

Det kan være rart at have en ide om, hvad pris niveauet er. Jeg købte mine første nagelstager for 10 år siden på et loppemarked i Bella Centeret. De var ikke pudset, derfor fik jeg dem til 70kr stk. Det hjalp også på prisen, at jeg købte nogle stykker samlet. Ellers havde jeg set dem helt op til 3-400kr stk. her fx. Men til omkring 150kr kan man også være ”heldig” at finde dem til i DK. De bliver vist også (!) produceret igen?? Men som med krenitskåle og Lyngbyvaser er det altså sjovest og allerfinest med de originale gamle vintage, synes jeg…

Hernede er der en butik, der har dem blankpudsede i bunkevis til 15€, altså ca 115kr stk. Og på en stand med gode ting på loppemarkedet, der også har dem jævnligt, er prisen fast 8€= 60kr stk. Skålene som er mere sjældne at finde, har han i butikken til 45€ stk. I DK koster skålene omkring 550kr. Vasen har jeg ikke set før, så den kender jeg ikke prisen på. Men en samlet pris på 3 stager, en vase og en skål på ca 375kr må også siges at være billigt.

Så jeg var vist alt i alt meget heldig. Det er rart at føle man gør et kup, og en fordel ved at være længere tid hernede, at så bliver sandsynligheden for den slags større ;)

Er der nogle af jer der samler på nagelstager? Har I kunne finde dem til gode priser? …og kan I huske, hvad det er man skal bruge til at blankpudse dem med?

Nagelstager er ligesom Lyngbyvaser – dem kan man næsten ikke få for mange af.

Jo flere, jo flottere effekt!

DSC_1214 DSC_1215 DSC_1218 DSC_1221 DSC_1219