DSC_1232

industriel lampe 45€

Lampen var faktisk mit allerførste loppekøb i Berlin. Jeg har i årevis kigget efter en lignende, synes den slags lamper oser af 30’er industri. Selvom den søde ældre mand, der havde den lækreste stand fyldt med den slags lamper og andre industrielle sager, sagde at den var fra 60’erne. Nedenunder kan jeg se på et mærke, at den har stået på et postkontor. Hyggeligt.

Min mand kalder mig for en proletar, fordi jeg er en uforbederlig arbejderromantiker! Bliver altså bare ikke rigtig træt af den stil og er af en eller anden mærkelig grund fascineret af de der gamle kæmpestore arbejdspladser – og inventaret den slags steder. I Aa fik jeg sågar reddet mig noget fra den nedlagte Eternit fabrik ;)

Det er også den stil, jeg synes er hyggeligst at bruge på et kontor/skrivebord til at sætte den arbejdsomme stemning. Så det er temaet for denne bunke loppemarkedsfund fra Berlin (Ååhhh det føles allerede som meget længe siden, jeg tog disse billeder i lejligheden på Gabriel Max Strasse, suk…).

DSC_1246DSC_1242┃lille blæser god til skrivebordet, særligt når man skriver speciale i 28grader varmt fastlandsklima ;), 5€┃DSC_1241 ┃gamle bakelit æsker der har huset bonevoks og vaskemiddel, fine detaljer på indpakningen dengang! I dag til at gemme små klemmer, elastikker og den slags dimserier i, 3€ stk.┃DSC_1243 ┃diverse visitkort og grafiske tryksager som hyggelige minder og inspiration til mine egne visitkort, jeg virkelig skal have gjort noget ved snart at få trykt┃DSC_1233┃gode fattigmandsdetaljer, gamle logoer, og så er den ovenikøbet helt i orden, med ny ledning, stik og det hele virker perfekt┃DSC_1253┃flot gammel stor metalklemme 2€┃DSC_1214┃sød og beskeden knagerække 10€┃DSC_1251(&) so weiter •••