DSC_07183gråt i gråt

Grå har jeg sådan en mærkværdig on and off cyklus med. Altså, jeg kan aldrig slet ikke lide grå, men indimellem får jeg pludselig for meget og synes det i gråt kan se for dødt ud. Og så kommer der efter lidt tid igen en periode, hvor jeg nærmest ikke kan få gråt nok! Hvor jeg har lyst til at have grå udgaver af alt. Så synes jeg det får et udtryk af en særlig stil og klassisk kvalitetsfornemmelse bare noget er i gråt. Selvom det er en neutral farve, der kan bruges (især når det er en mørk grå) ligesom sort, tilfører det grå noget blødhed, tilgængelighed og også en form for varme, til trods for dens nordiske kølighed.

Her i løbet af efteråret og vinteren, kom den grå periode over mig igen. Jeg fik anskaffet mig en billig lang sweatshirt i mørkegrå. Min grå frakke blev fundet frem igen. Og selvfølgelig min skønne grå uldnederdel, som jeg stadig knuselsker! Jeg fik købt den perfekte mørkegrå strik fra H&M, som jeg siden har haft på flere dage om ugen. Og så blev det også vinteren, hvor jeg endelig fik fat i den koksgrå udgave af Raya Cardiganen fra Acne.

Jeg er stadig ikke færdig med grå i denne omgang. Glæder mig til at bruge mine nye grå slip ons. Jeg synes det kunne være så pænt med en knælang fullskirt nederdel i grå. En grå strikkjole. En lysegrå strik. Og en grå sweatkjole. Så får jeg sikkert også nok af grå igen ;)

Hvordan har I det med grå?

Hvad synes I grå tilfører?

Hvilken sammensætning kan I bedst lide?

DSC_0123230314-agtigtagtigt.dk-21DSC_0908DSC_0375agtigtagtigt-1509141 IMG_2111IMG_1749 DSC_0550DSC_09361 DSC_0867 agtigtagtigt12 DSC_086721DSC_0025DSC_00525