//strik-H&M // lædernederdel-GENBRUG // støvler-GANNI // jakke-MONKI // taske-GENBRUG //

Outfit med svage 70’er referencer fra igår, hvor jeg havde lyst til at have noget hvidt på. Jeg ville helst ha sat hvide sneakers til, men da jeg ikke er i besiddelse af nogen sådan, blev det istedet ruskindstøvlerne med lille hvid uldkant, som kombineret med trenchcoaten, tasken og min frisure fik det hele til samlet at lede tankerne hen på det årti. Ville gerne ha vist nærbilleder af strikken op imod lædernederdelen, men pludselig begyndte det at regne så vi måtte opgive og skynde os i tørvejr, inden vi fik taget billeder uden frakken. Det var ellers fint sammen, det glatte læder fremhævede den assymetriske kant og de grove masker i strikken… Ooog jeg er stadig mega dårlig til at holde ansigtet i ro og munden lukket, når der skal tages billeder (lærer jeg det mon nogensinde…), så jeg vil skåne jer for den åndsvage mimik;)