DSC_0978DSC_0968DSC_0984 DSC_0975DSC_0981En ting jeg normalt er dårlig til at købe er jakker generelt og varme frakker. Men i år gad jeg ikke endnu engang at blive overrumplet af kulden, når nu jeg havde kig på en varm vinterjakke jeg kunne lide og som ovenikøbet var til at betale. Så jeg klikkede den hjem jeg skrev om i fredags, med de 25%.

Den er fin, sej og lækker – og meget tyk, materialet minder virkelig om fåreskind. Lidt stiv i det, men det gør mig ikke så meget for det passer godt til den voluminøse facon. Jeg er vild med den skrå måde den åbner sig på forneden, det gør den tunge jakke noget lettere i udtrykket. Og jeg vil anvende den åben for det meste, indtil det for alvor bliver koldt og blæsende, for den lukker meget til indvendig med stykkerne der går skråt ind imod hinanden op foroven og den høje krave er også med til at varme om halsen.

Hvor er det dog dejligt at være svøbt i noget så tykt, varmt og vamset! – selvom der er en der allerede kalder mig ‘mother bear’ når jeg har den på;)