DSC_0583 DSC_0595 DSC_0597 DSC_0611DSC_0636DSC_0650kjole⇢H&M | nederdel⇢WOLFORD | frakke⇢MONKI | støvler⇢ISABEL MARANT | taske⇢ALEXANDER WANG┃

Bevægede mig rundt i det gode vejr i går iført hæklet kjole og frynsestøvler og følte mig rigtig sommer-agtig på Stina måden;) Det var faktisk helt perfekt temperatur mæssigt. Kjolen er så rar og behagelig at have på. Frakken er en fantastisk ældre sag fra Monki, som er tynd og luftig og skøn lige at smide udover, uden at den varmer.

Jeg har fået ansigtsbehandling i dag i Chanel produkter, inklusive massage (i en af Chanels luksusmasker til over 2000kr krukken, gisp! Nok første og sidste gang min hud kommer i berøring med den;), så jeg føler mig helt afslappet og total gennemfugtet i ansigtet. Det var gratis, når man efterfølgende købte for et vist beløb Chanel produkter. Så det gjorde jeg:) Viser hvilke på bloggen imorgen.

I aften udnytter vi den kommende fridag i morgen til at tage til Songwriters RevolutionViva. Men inden da har jeg en aftale, der byder hjemmelavet falafel. Dejlig onsdag!