DSC_0537 DSC_0517DSC_0490kjole⇢H&M TREND | blondebluse⇢H&M TREND | rør⇢WOLFORD | sandaler⇢& OTHER STORIES

Jeg havde sådan lyst til at have dennne kjole på i det varme vejr igår, for den er så blød og behagelig. Jeg forsøgte at dresse den lidt ned med de flade sandaler, men ved ikke helt hvor godt det lykkedes… for samtidig ville jeg gerne have en bluse indenunder med korte ærmer, og der er blondesagen den bedste jeg har til det formål om sommeren. Det kan bare hurtigt blive lidt dramatisk med tillukkede blonder og draperinger. Hm. Jeg følte mig lidt som en græsk statue. Havde egentlig tiltænkt kjolen som en mere casual sommerkjole… Skal i hvert fald på udkig efter en mere neutral stram kortærmet bluse, jeg kan bruge under de ærmeløse kjoler om sommeren, uden at den gør noget stads ud af sig selv.

Min dag igår startede ellers med en svømmetur i fjorden inden morgenkaffen. Friskt og råt – så er man ligesom igang! Idag tror jeg vi pakker aftensmaden og spiser den på stranden. Solnedgang ved Blokhus kunne være en smuk oplevelse sådan en lun aften. Håber også I nyder sommeren:)