Untitled DSC_0563DSC_0595 DSC_0597 DSC_0630 DSC_0633Untitled 2blazer⇢MARTIN MARGIELA H&M | top⇢H&M | lædernederdel⇢H&M | sneakers⇢REEBOK | taske⇢CHANEL

Kulturel fredag med kunst og poesi måtte være den rigtige anledning til at få luftet den edgy blazer fra Margiela.  Som I kan se har jeg beholdt syningerne på. Nu har jeg det sådan, at jeg synes der ville mangle noget, hvis ikke de var der… Toppen jeg har på, er iøvrigt en af de gode, der nu endnu engang er kommet igen på H&Ms hjemmeside.

Det var en ret god oplevelse at være til åbningen af graffiti udstillingen på Kunsten i går. Et besynderligt mix af de sædvanlige (mange gråhårede) museumsklubgæster og så gadens folk. Der var en speciel stemning af historie, og undergrunden der kom frem i (museums)lyset. Derudover var det en total lækker og anderledes udstillingsåbning med tunge rytmer fra DJ’en der bragede igennem museumslokalerne, fadølsanlæg og masser af mad.

Nu skal jeg snart ud og svinge bowlingkuglen! Jow jow… Jeg kan ikke lade være med at tænke på “The Dude” fra filmen The Big Lebowski he he… Måske skal jeg også have mig en white russian on the side, så blir jeg nok meget bedre;)