DSC_0061DSC_0018DSC_0029DSC_0071DSC_0058 DSC_0049 DSC_0078 ┃t-shirt⇢DIVIDED (HVID BASIC) | skørt⇢WOLFORD | netnederdel⇢DIVIDED (GULD) | sneakers⇢ISABEL MARANT BAYA | taske⇢PROENZA SCHOULER

Tilbage i strømpebukser og støvler, dog kan man stadig nøjes med en t-shirt til. Jeg fungerer jo bedst lige omkring de 20 grader, men det er jeg vist ikke ene om;) Det giver også mulighed for de der gode kontrastkombinationer – bare ben i støvler, strik til shorts osv. som jeg skrev lidt om her

Er meget glad for udtrykket netnederdelen får med et længere skørt under. Og Marant sneakersne er med til at fremhæve sports referencen på den rigtige måde.

I aften skal jeg til premiere på ‘Before Midnight’. Årh hvor jeg glæder mig! Tredje film efter ‘Before Sunrise’ og ‘Before Sunset’ samtalefilmene med Ethan Hawke og Julie Delpy. Er spændt på, hvad der er sket i de 9 år der er gået siden den sidste film… Og ikke mindst spændt på deres reflektioner og vittige samtaler om det. Er der andre der også var unge i 90erne og har fulgt de 2 i 18(!)år?