DSC_0920DSC_0924Så skete det. Der dukkede en Balenciaga i pony op på Trendsales og jeg slog til i løbet af nul komma dut! Det er den eneste gang jeg har set en til salg, så er glad for det faldt sammen med, at jeg havde mulighed for at byde på den. Den er fra en 2006 limited edition, så der kan ikke være mange af dem tilbage i rotation… Og nu bliver denne her hos mig. Bum basta. Ideen om en Balenciaga taske i pony voksede og voksede på mig, som en kandidat til min store “praktiske” taske. Taskernes klassiske og simple, men alligevel lidt rå udtryk bliver i pony bliver helt særlig og specielt smuk. Desuden er det så fint at kunne tilføje den fantastiske struktur til beklædningen via tasken.

Der kan være mac, mappe og bøger i, så den kan fint fungere som arbejds/skoletaske. Og så kan jeg også stryge en stor sort taske af l.i.s.t.e.n.

Er den ikke smuk?