DSC_0021 DSC_0017 DSC_0014Da jeg i dette indlæg, spurgte til om I havde forslag til iPhone etuier i læder, var der en, der foreslog et fra Balenciaga. Det var før jeg blev besat af Balenciaga med giant hardware, så det havde jeg på daværende tidspunkt ikke selv tænkt på. Der gik et års tid, før jeg endelig fik investeret i det, men hold da op hvor er jeg bare blevet glad for det! Så rart endelig at have noget ordentlig til sin tlf, en ting man har fat i så ofte i løbet af en dag.

Det er simpelthen så fint og lækkert, med alle de gode Balenciaga detaljer. Spænder, lynlås, de karakteristiske læderkanter omkring lynlåsen og hardwaren/nitterne (der i sig selv er detaljeret med den duttede overflade i sirligt mønster, der iøvrigt også er på spænderne). Og selve læderet med den krakelerede vintage effekt. Altsammen i den upåklagelige Balenciaga kvalitet! Jeg regner med at bruge det til det slides op…