Malmø outfit agtigtagtigt.dk - 2 skjortekjole H&M TREND lignende her  ♡ leggings WOLFORD lignende her ♡ jakke H&M TREND ♡ sandaler BIRKENSTOCK lignende her ♡ taske BALENCIAGA samme her ♡ neglelak CHANEL 613 EASTERN LIGHT (aff.)

Det var så heldigt, at om morgenen samme dag som vi skulle afsted til Malmø, bankede postmanden på med denne jakke. Sjælden god pakkepost timing! Jeg havde lige bestilt den (med 10% koden 0368) et par dage før, så H&M har efterhånden virkelig oppet sig mht. levering ifht. førhen, hvor der gik mindst en og som regel flere uger, før det blev sendt afsted.

Jeg synes den er så skøn jakken! Monokrom og boheme. Den har faktisk lidt Lala Berlin over sig. Kvaliteten er lækker, lidt vaflet i strukturen. Den var super dejlig at have med, fordi jeg lige kunne smide den over den tynde skjortekjole, uden det blev for varmt. Det blev en lidt tilfældig sammensætning, men jeg synes egentlig det fik noget skønt sensommer boheme/arabisk etnisk/eksklusivt over sig med den lange flagrende tynde skjortekjole, de monokrome afslappede sandaler, den lækre posede taske og så den voldsomme jakke. Ærmerne jo bare alt for skønne…

Den kan fås herMalmø outfit agtigtagtigt.dk - 1 (3)Malmø outfit agtigtagtigt.dk - 1 (5)Malmø outfit agtigtagtigt.dk - 1 (7)