Ditte fra Velvet Snow postede den anden dag fine billige akrylæsker, og jeg måtte straks ned og have mig sådan nogle. Søstrene Grene har denne æske til omkring 40kr plus flere mindre størrelser. Jeg har købt nogle stykker til bade- og soveværelse. De er så gode til alt muligt! Det er nemlig som om, at når tingene bliver puttet i den klare “ramme” står de tydeligere frem, som et objekt i sig selv. Feks disse armbånd. Man lægger mærke til forskelle i materialer og struktur – læderbeklædte nitter (Natalia Brilli), klart metal med små fine kæder (Weekday), tinflet (Lara Bohinc), reb/knuder/snoninger og maske (Hanna af Ekström)… og så fik jeg samtidig vist jer min lille svaghed for store brede armbånd (:

…og apropos armbånd så var jeg, ligesom alle andre modebloggere i Aa, igår til Camilles lækre event i anledning af lanceringen af hendes design for By Biehl. Det var meget vellykket og fuldt fortjent at Camille fik så megen positiv opmærksomhed (: Hun har lavet et rigtig fint stykke arbejde i at designe cool charms (og med hendes blog i over 3 år). Jeg kom lidt sent så fik desværre ikke en goodiebag (eller en cupcake!), men jeg fik talt med søde Camille og hilst på hendes seje assistent Trine – så hyggeligt! Jeg måtte desværre også gå lidt tidligt fra efterfesten, så fik ikke minglet og talt så meget med andre bloggere, men forhåbentlig er det ikke sidste gang der er et sådan et arrangement i Aa. Der var i hvert fald en rigtig god stemning (: