Angående det der med at jeg mangler en sort cross over taske, ik? Så kunne denne her jo også være en mulighed. Marion fra – ja endnu en taske fra Alexander Wangs hånd. Ligesom at Acne kan noget særligt med fodtøj, så er de tasker jeg falder for oftest fra Alexander Wang. Faconen er dejlig kompakt og lidt buttet trods dens alligevel lille størrelse. Jeg har altid elsket forstærkede hjørne detaljer på notesbøger, og jeg synes det er cool brugt her med synlige skruer i. Det gør den lidt retro-ag og rå. Det prægede skind er så smukt! Romantisk på en mørk måde og en fin lille kontrast op imod det sorte matte hardware (sort mat hardware som på min Kirsten taske er sådan en pæn gennemført detalje!). Den har lang justerbar skulderrem, lynlåslomme indeni og ser ud til at kunne indeholde det meste som en lille taske skal kunne. Mon ikke der er en enkelt tilbage et sted når der kommer udsalg… Det satser jeg på. Ellers kan den bla fås her. Og faktisk nedsat, dog med sølvhardware og glat skind her.