bungalow5 agtigtagtigt.dkJa, nu laver jeg et indlæg om, at der er blevet lavet et indlæg om mig. Men altså, jeg er lidt stolt over at Bungalow5 har valgt at vise lidt billeder fra mit hjem. Så jeg måtte lige dele det med jer, der ikke følger mig på instagram (agtigtagtigt_dk), eller i forvejen følger med hos Bungalow5. Bungalow5 er den største danske interiør blog! Indholdet er professionelt og kvaliteten høj, så jeg er virkelig glad for at mine (amatør) fotografier får plads der. Og en fin beskrivelse af min boligstil (er glad for jeg er blevet tagget “monochrome”;)…). Find bloggen og se indlægget her.

…jeg kan bare ikke lade være med at tænke på alt det, jeg endnu ikke har vist jer. Mit nok yndlingsmøbel – et gasbord der har fulgt mig fra mine tidlige teenageår. Den sorte flagermusstol, det sorte sofabord i træ fra Day Home, og det sorte franske skrivebord i metal. Den gamle høje “læge” badevægt jeg fandt, hvor vi boede før. Håndsæbeholderen i køkkenet der har hængt på et hotel i New York i 60erne. Og sådan lidt forskelligt. Så er det bare det med at få taget nogle gode billeder…