DSC_0001 DSC_0006DSC_0003 DSC_0008Så er jeg ved at være klar til at tage bussen afsted til lufthavnen og flyet videre mod Barcelona. Glæder mig helt vildt, har aldrig været der før og vi har hele 8 dage, så vi har dejlig god tid til at dyrke byen.

Jeg tager selvfølgelig mine nye sorte sommerkjoler med, så jeg kan vandre i Barcelonas gader iført frynser, draperinger og sorte hæklerier;) Til selve rejsen vil jeg bare gerne være iført noget komfortabelt og da jeg stadig ikke har fået investeret i nogle lækre joggingbukser, frekventerede jeg min lokale H&M for at se om ikke de skulle have en hurtig løsning, og selvfølgelig havde de det! Et udmærket par i forholdsvis tynd bomuld så de ikke er alt for varme, med en lille elastikkant forneden og til kun 80 kr fra deres Basic linje. Samtidig fandt jeg en bluse i noget meget, meget tyndt, utrolig fint og lidt gennemsigtigt rib, hvor jeg klippede de lange ærmer korte, så nu har jeg også en løsning til at have under stropkjolerne, der ikke bliver for varm. Den draperede kjole har jeg iøvrigt taget 20cm af længden, det blev meget vellykket og gør den langt mere anvendelig.

Jeg føler mig godt forberedt, men har som sagt ikke været i Barcelona før, så hvis I har nogle gode adresser, steder jeg absolut må se, butikker jeg skal besøge eller andre små tips så er I mere end velkomne til at komme med dem i kommentarfeltet. Det vil jeg blive glad for:)

Vi skrives ved fra Spanien. Jeg har forberedt lidt indlæg, og der er internet på hotellet, så bloggen kommer ikke til at være helt stille imens… Hola!