DSC_0049DSC_0051DSC_0054DSC_0060DSC_0066Dette er altså et par meeeget smukke støvler! Som jeg skrev her, satsede jeg på dem som “det store udsalgskøb”, og efter at have solgt den lille Chanel taske, var de heldigvis stadig tilbage i min størrelse og endda røget ned på -50%, som er det billigste jeg har set dem sat ned til. Det var hos Shoescribe, hvor der ovenikøbet er gratis fragt. Tilgengæld tog det en lille uge før de kom frem, jeg bestilte dem fredag og de ankom først torsdag. Men det er ok når nu det var gratis.

Tilbage til støvlerne. Åh jeg er glad for dem! Jeg er helt vild med pelsen i kombination med elastikken der sidder stramt om anklen. Og hælhøjden er virkelig god fordi den er kraftig, men meget komfortabel. Snuden, og forstykket der løfter sig giver en vildt flot profil når den er på. De har den der perfekte kombination af, at være en klassisk model, men med kant. I love it! Og de er skønne både til nederdel, kjole og cool under jeans.

Så det var altså dem jeg skrev om, at jeg allerede havde tilføjet, så de nu kan streges af tjeklisten. Første gang de optræder på bloggen er her helt tilbage i August måned. Og i efterårsindlægget her. Og også her. Og så endte de med at blive mine! Det er jeg noget så glad for…