Untitled 211234

……………………….

Så skriver vi 1 september og det er officielt efterår. Min yndlingsårstid. Jeg får kriller i maven og synes det er magisk, når luften bliver særlig frisk og lyset klarere end på selv den varmeste sommerdag. Jeg har endnu ikke dannet mig et overblik over den kommende sæson rent modemæssigt, men jeg er jo også lidt langsom på det punkt og bliver ved med at køre rundt i det samme… Måske har det også noget at gøre med, at jeg egentlig ikke mangler så meget – ups! …tænkepause… ;) Det jeg mest “mærker til”, at jeg ikke har, er de lidt større investeringer, som så af samme årsag lader vente på sig.

Ellers har de sidste sæsoners listeskrivning og en stil der udvikler sig langsomt, gjort at jeg nu blot kan vente på vejret ændrer sig, så jeg igen kan glæde mig til at finde tidligere tiders favoritter frem og så ellers stille og roligt tilføje nye tendenser ud fra, hvad der er mig den aktuelle sæson. Langsommelig mode :)

En ting jeg må se at få gjort noget ved, er den lange Raya cardigan fra Acne. Denne sæson er den steget 400kr (så kan man lære det og slå til lidt hurtigere) og ærmerne er blevet lavet om. Nu er der rib op til albuerne. Rent silhuet mæssigt synes jeg det er en flot detalje, men jeg ved ikke rigtig om det rent praktisk, er noget man bliver træt af.

Det der har absolut førsteprioritet er Giant Mini City Balenciaga tasken. Jeg har solgt min pouch fra Proenza Schouler, for at få råd til denne. Så jeg mangler i den grad en lille taske jeg kan have på skrå, men som samtidig er stor nok til at kunne rumme lidt mere end bare pung og telefon. Jeg elsker at denne også har hank.

Rulamsjakken fra H&Ms studio kollektion er mit svar på dette års vinterjakke. Ih hvor er den pæn! Håber kvaliteten er ligeså god som den ser ud.

Og som det mest tendensprægede er de spidse flade støvler. Synes det er fint at beklædningen får et nyt udtryk gennem fodtøjet og denne sæson er det altså de spidse snuder det gælder. Disse fra Acne er nærmest ren perfektion. Det mener jeg virkelig. Så enkle, utrolig elegante, men samtidig også rå og cool.

Har I også nogle ting der ligger først for, at få investeret i nu det er efterår?