Jeg er jo altså ikke så god til at købe praktiske sko. Det bliver altid til det lidt mere skulpturelle. Nu er jeg tilgengæld så også meget komfortabel i høje sko, hvis bare der er en god chunky hæl. Men. Jeg burde have noget mere praktisk til de dage hvor jeg har virkelig travlt, er virkelig træt og skal gå i virkelig lang tid. Disse tre er bud på det. De øverste fra Fifth Avenue Shoe Repair, er dem jeg er mest vild med, men det er nok fordi de er anderledes og derfor sjovere at købe. Nu skal jeg jo tænke praktisk. Men jeg tror så også de er gode at gå i, og de er i læder og med rågummisål, så på den måde lidt mere bastante end de andre. De næste er fra New Balance. Jeg er egentlig ikke så vild med hele New Balance trenden, men jeg synes de er pæne helt i sort, og vil så kunne gå til alt hvad jeg har. Er de gode at gå i? De sidste Converse i en forvasket koksgrå udgave, men kan ikke helt finde ud af om det er billedet der snyder og de bare er helt sorte? For så er de lidt kedelige i virkeligheden, og så vil jeg egentlig hellere have et par i grå selvom der så er hvid sål. Hvad har I erfaring med er bedst at gå i Converse eller New Balance??