Denne her er fra Monki, og kan med lidt (meget) god vilje være et billigere alternativ til denne her. Altså de er jo slet, slet ikke det samme, men ideen med en fluffy, anorakagtig kort jakke med lynlås er da lidt lig hinanden. Jeg kan godt lide ærmerne med hul til tommelfingeren. Jeg mærkede dog på den i dag, og den er ret fleece agtig, som jeg aldrig har brudt mig om eller forstået konceptet med?? Men på trods af det synes jeg alligevel der er et eller andet over den. Så derfor måtte jeg bare lige vise den (;

Denne her fra Weekday er jeg til gengæld lidt forelsket i. Har været henne og mærke på den flere gange… Farven er endnu pænere i virkeligheden, lysere. Det er så flot med lyse frakker i en mørk tid, og når ens garderobe ellers er mørk. Den er dejlig oversize og har noget feminint over sig synes jeg. Den er ret skøn!